Порасна й работата: Андреа Банда Банда заплашва стажантка! (още подробности)

Порасна й работата: Андреа Банда Банда заплашва стажантка! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Андреа Банда Банда иска да коли и беси!

„Ако стажантката ме ядосва, ще въведа стажантска униформа и тези обувки ще са задължителни!”, люто се закани Андреа Банда Банда на млад чирак от женски пол в „На кафе“.

Андреа Банда Банда

Андреа Банда Банда се взе за голямата работа

Въпросните обувки са тип „ръкавица за крак“, имат подметка, но пръстите са разделени в собствени отделения. Общо взето, пълен ужас!

Андреа, бъди милостива със стажантката, призовава вестник „България Днес“.

Припомняме, че наскоро панелистката призна за финансовото си безгрижие с половин уста. Направи го в отговор на провокация в инстаграм профила й в началото на октомври.

Поводът бе пост, в който Андреа Банда Банда, която води рубрика в предаването „На кафе” сподели, че е в петзвезден хотел в Сандански:

„Принципно съм дете на стари къмпингари и мога да отсядам във всякакви места, на които може да се лежи. Обаче влязох в един хотел и си казах – имам ли достатъчно пари да си платя нощувките и да ми останат пари за бензин за връщане – да. Заслужавам ли лукс и разкош? Така мисля! И ето ме – един човек в двойна стая”.

Веднага стартираха коментари, сред които бе и провокиращият: „Баща, който е едновременно стар къмпингар и милионер”. Андреа Банда Банда изглежда не се смути, защото веднага реагира и обясни, че едното не изключва другото, писа вестник „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар