Годеж по време на Пандемия

0

Една звездна двойка се радва на любов и хармония вече много време, но сега любовта им минава на ново ниво – Гуен Стефани и Блейк Шелтън. Те се превърнаха в една от любимите двойки в музикалната индустрия, които са заедно във всичко – и в живота, и на сцената.

Най-накрая Блейк реши да направи Гуен своя съпруга. Щастливите новини певицата съобщи в Инстаграм, показвайки новия си пръстен, който вече ще краси лявата й ръка: „Да!“, написа Стефани. Блейк също не се сдържа да отбележи повода в социалните мрежи: „Гуен, благодаря ти, че спаси моята 2020 г.

Гуен Стефани и Блейк Шелтън

Двойката се среща за пръв път през 2015 г. на снимачната площадка на музикалния риалити формат The Voice. През същата година и двамата претърпяват разводи – Блейк след четири години брак с Миранда Ламбърд, а Гуен след 13-години брачен живот с Гавин Росдейл.

В рамките на риалити формата те си партнират на сцената често, като започват да бъдат канени и в други телевизионни програми, където да изпълняват дуети. Сближават се бързо и не отнема много време, за да разберат, че са повече от близки приятели. Останалото, както се казва, е история.

Източник сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.