Децата, родени през ноември имат много щастливи страни

Децата, родени през ноември имат много щастливи страни
2 (40%) 1 vote

Оказва се, че месецът, в който сте родени, всъщност може да играе значителна роля в живота ви. Струва ви се невероятно? Вижте тези очарователни факта за бебетата, които са родени през идния месец ноември!

Тяхното цвете е хризантемата

Тези весели есенни растения символизират младостта и дълголетието (те са и доста издръжливи, което ги прави отличен подарък за рожден ден). И според древната китайска практика на фън шуй те носят смях и щастие в дома. Според изследвания в Обединеното кралство, ноемврийските бебета имат най-ниските нива на клинична депресия, докато пролетните бебета имат най-високи.

Атлетични са – Все пак ноември е футболният сезон. Изследвания от университета в Есекс установяват, че децата, родени през октомври и ноември, са по-здрави и по-силни от своите връстници. Учените смятат, че това може да се дължи на факта, че техните майки са били по-изложени на слънце и витамин D през последните месеци от бременността, което води до по-силни кости и мускули на децата.

Проучвания от университета в Чикаго установяват, че бебетата, родени през есента, са по-склонни да станат столетници. За сравнение – родените през март, май или юли е най-малко вероятно да доживеят до 100 г. Пригответе много свещи за рожден ден!

есен е – ноември

Цитирано по https://ohnamama.bg/

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар