Васил Найденов: Спазвам всичко, което каже властта!

Васил Найденов: Спазвам всичко, което каже властта!
Гласувайте за статията

„Кой не го е страх от ковид? Но истерия между хората не трябва да има, защото и без това всички са настръхнали. Продължавам да спазвам мерките правя си тестове, спазвам дистанция, внимавам какво ям. С миенето на ръце нямам проблем, тъй като съм зодия Дева и това предполага често използване на водата, ние сме маниаци на тема чистота”, казва голямата ни звезда Васил Найденов.

Поп легендата отмени концерта си, който бе предвиден за 6 ноември в Студентски град, за 18 декември, но не съжалява за това. „Спазваме каквото казва властта и така и трябва да бъде отговорност преди всичко на всички нива. Иначе няма да излезем скоро от тази пандемия. Ето, аз всеки ден се чувам с близките си приятели с Богдана, със Стефан, и всеки обяснява как се пази и прилага мерките. Няма как да е иначе“, сподели звездата.

Когато няма участия, Васко най-обича да се занимава с апартамента си, които продължава да ремонтира, готви си и отглежда много цветя. „Те ми създават уюта, чувствам се добре с тях. И телевизия гледам, мисля и върху нови песни“, сподели още Найденов. За своите 70 години Васко смята, че дори понякога е „хулиган“, както сам се нарича. И със смях си спомня как навремето откраднал два кактуса. „Задигнах ги от Ботаническата градина в Балчик. Изнесох ги и никой не ми каза нищо от охраната”, смее се Васко. „Исках да ги присъединя към голямата си колекция“, сподели звездата.

И с други колеги се чуваме постоянно. За никого не е лесна ситуацията, но животът е най-голямата ценност“, казва Найденов пред „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар