Георги Любенов победи COVID-19!

Георги Любенов победи COVID-19!
Гласувайте за статията

Георги Любенов пребори коронавируса!

Водещият е дал отрицателна проба и отново ще радва зрителите от малкия екран. Той ще се завърне в ефира на БНТ още през този уикенд. Това признаха пред „България днес“ хора от БНТ. „Вече е чист“, потвърдиха от пи ар отдела на медията. Любенов е започнал да работи по актуалните теми за предаването си „Денят започва“. Докато бе под карантина, шоуто бе водено от Аделина Радева и Мариана Векилска. Двете журналистки умело влязоха в обувките на Любенов и го заместиха достойно, категорични са зрителите.

Те обаче нямат търпение отново да видят Любенов на екрана. Предаването на журналиста е едно от най-гледаните през уикенда. Любенова е изкарал леко COVID-19. Веднага щом разбрал, че е заразен, се изолирал в дома си. Карантината му свърши в края на миналата седмица. „Преди да си направя теста, който бе положителен, имах лека температура. Свалих я с парацетамол“, признава водещият. Всички, които са му гостували два дена преди положителния тест, са се подложили на тестване. За щастие всички, които са му били контактни, са отрицателни.

В дните на изолация Любенов не е спирал да работи. Той търси любопитни теми, които да покаже на зрителите си, а така се разсейва с нещо, за да минава времето. „Добре съм, не мисля, че съм болен“, сподели преди седмица той. В последните дни редица телевизионери се оказаха заразени с КОВИД-19. Най-пресен е примерът с Гала. Заради инфекцията й, предаването беше онлайн. „Не се чувствам зле, главоболието е тежко само. Като грип е, при мен протича леко“, сподели водещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар