Иво Аръков в комбина с красавица с международна слава!

Иво Аръков в комбина с красавица с международна слава!
Гласувайте за статията

Българска звезда от филм на Куентин Тарантино омайва Иво Аръков в най-новата родна поредица „Белези“. Аръков ще има щастието да си партнира с красивия супермодел и актриса Вера Йорданова. Двамата ще изиграят главните роли в сериала, чиито снимки започнаха и се очаква скоро да се обяви дата на премиерата му.

За 45-годишната Вера Йорданова това ще е дебют в България след дългогодишни международни успехи както на модния подиум, така и в киното. Красавицата е родена във Финландия в семейство на музиканти. Първите години от живота си Вера прекарва в България, близо до Пазарджик. Звездата й на модел изгрява в Милано, където живее няколко години. Дебюта си в киното прави в лентата „Хотелът на ужасите: част 2″ с продуцент Куентин Тарантино.

През годините на активна кариера в модния бизнес тя живее във Франция, Финландия, Испания, а в момента – в Ню Йорк. Блондинката се снима в реклами и сериали, краси кориците на десетки модни списания, а преди шест години издава и готварска книга. Повечето рецепти в нея са от времето, прекарано в България, които е научила от баба си. „Едно от любимите ми места е къщата на моите родители в Пазарджишко, когато съм там, се чувствам истинска“, признава Вера.

Дебют с главна роля в телевизионен сериал ще направи и успешната актриса Анастасия Лютова, която заедно с Вера ще разкрие сложните взаимоотношения между две сестри в ефира на bTV, пише „България Днес“. Ключова роля има и прочутият актьор Валентин Ганев. Режисьори на „белези“ са Драго Шолев, Станислав Тодоров и Петър Крумов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар