Една сватба между звезди

Една сватба между звезди
Гласувайте за статията

Скарлет Йохансон и нейният любим, 37-годишният комик Колин Джост, сключиха брак в края на миналата седмица. Новината издаде благотворителната фондация Meals on Wheels, която  подсигурява храна на нуждаещите се.

Фондацията разкри, че една звездна двойка е пожелала да подкрепи дейността им в тези трудни времена:„Щастливи сме да съобщим, че Скарлет Йохансон и Колин Джост вдигнаха сватба този уикенд. Церемонията бе много интимна и на нея присъстваха само най-близките приятели и роднини на двойката. Съобразихме се с всички предпазни мерки срещу COVID-19.

Сватбеното желание на двойката е да помогне чрез нашата фондация на нуждаещите се хора в тези трудни времена“, гласи публикацията на Meals on Wheels в Инстаграм, които оставят линк за дарения в чест на Скарлет и Колин.

Двамата се сгодиха през май 2019 г. след двугодишна връзка. Поради пандемията сватбените им планове се промениха, подобно на много други знаменитости, които очаквахме да минат под венчилото тази година. Изглежда обаче Скарлет и Колин са намерили начин не само да сбъднат мечтания си ден, но и да направят добро дело.

И ние пожелаваме здраве и късмет на новото и артистично семейство. Дано щастието е на тяхна страна и за напред.

Източник сп. Ева 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар