Нов звезден филм се задава с огромен брой известни лица

Нов звезден филм се задава с огромен брой известни лица
Гласувайте за статията

Една дългоочаквана филмова продукция, която нямаме търпение да видим, особено след като стана ясно какъв звезден актьорски състав ще включва. Леонардо Ди Каприо и Дженифър Лорънс подписаха договор за участие в новия филм на Адам Макей „Don’t Look Up“.

Лентата ще е на Netflix и в екипа на филма вече са потвърдили участието си още куп звезди, сред които Мерил Стрийп, Кейт Бланшет, Матю Пери, Джона Хил, Тимъти Шаламе.

Както виждате, няма как подобен отбор от топ актьори да не провокира интереса ни. Допълнителен бонус за киноманите е, че с епизодични роли ще се отчетат Ариана Гранде и рапърът Кид Куди.

Адам Макей освен режисьор, се явява сценарист и копродуцент на лентата. В нея Ди Каприо и Лорънс влизат в ролята на не особено успешни астрономи, които обаче откриват летящ към Земята астероид. Те тръгват на обиколка по медиите, за да предупредят света за сблъсъка, който ги очаква след шест месеца. Оказва се обаче, че никой не им вярва.

Снимките на филма ще започнат на 19 ноември в Бостън и ако всичко е по плановете, ще имаме шанса да го гледаме догодина. И го очакваме с нетърпение, предвиод многото звезди в него и сериозната заявка да бъде хитов, касов филм.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар