Мария шокира Цитиридис

Мария шокира Цитиридис
Гласувайте за статията

Мария цъфна по сутиен в „Шоуто на Николаос Цитиридис” миналата седмица. Фолкдивата, която наскоро прекрати кариерата си, влезе със сако, но бързо го съблече с финес, връчи го на водещия и с елегантна чупка в кръста позира с разголения си тоалет. А той оставяше малко на въображението й – прозрачна горна част с черни елементи, които едва закриваха прелестите на заралийката.

„Като любима, като мама”, сподели Мария как се чувства, откакто се отказа от музикалната сцена. „Основното е дъщеря ми Марая, човекът до мен…”, заяви изпълнителката на „Червеният картон” какви са приоритети й сега, като, разбира се, не разкри кой е мъжът, завладял сърцето й. В професионален план Мария „прави всякакви неща, които е правила и преди”, без музика. Общо взето, не разкри много за бъдещите си планове. „В година деветка съм, всичко ми е на ново”, сподели фолкпевицата, която винаги се е вслушвала в астрологичните прогнози.

„Малко рискувам с тази книга… Или трябва да пиша Х на някои места, което няма да е много интересно, а ако разголя цялата истина, ще трябва да съм първият човек, отишъл да живее на Марс”, сподели Мария за автобиографичната си книга, по която работи.

По-забавната част с участието й бе, когато Мария и кулинарят Иван Звездев – също гост в шоуто, трябваше да се включат в игри, водени от водещия Николаос Цитиридис. Сред тях бе споделянето на гафове. Отварачката веднага призна как по време на изява в дискотека бюстието й се скъсало в момента, в който поздравила гостите, и трябвало да се върне зад кулисите. Поправила бързо тоалета и продължила участието си. „Това е било по времето, когато не е имало интернет много?”, попита Николаос Цитиридис. Водещият искаше да разбере дали има видео от сценката в интернет, но така формулирания му въпрос никак не се понрави на 38-годишната Мария, писа Уикенд.

„Цикики, много ти благодаря за тези комплименти. Само да уточним, че интернет е създаден за военните още през Втората световна война. Така че ти къде ме прати?”, нацупи се театрално Мария. И поздрави почитателите си с култовата реплика: „Ще продължавам да се обличам и да се събличам за всички тях!”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар