Доживяхме: Дони и Момчил се събират отново! (още подробности)

Доживяхме: Дони и Момчил се събират отново! (още подробности)
Гласувайте за статията

Дони и Момчил се събират отново на сцената!

Цели 20 години след като се разделиха, Дони и Момчил може пак да се съберат на сцената в следващите месеци. Това намекна самият Дони, който тези дни се е впуснал да си припомня славното минало.

Дони и Момчил

Дони и Момчил заедно на сцената след толкова години

В средата на 90-те години Дони и Момчил бяха най-известните български певци със стотици хиляди продадени албуми и десетки концерти ежемесечно в цялата страна.

В последните седмици силната половинка на крехката Нети е извадил кутията със спомени и е започнал да прави разбор на стари снимки, статии и обложки от албуми. Естествено, лицето на Момчил изплува отвсякъде и настройва музиканта носталгично.

„Дали пък през следващата година, няма да се появим някъде заедно?” – с тези думи Дони коментира стара статия със заглавие „Годината на Дони и Момчил”.

Думите му зарадваха феновете, които вече 20 години не забравят най-популярния български дует от 90-те. „Хайде! Чакаме ви!”, коментираха последователи на Дони в социалните мрежи. Не е ясно обаче какво мисли по въпроса неговият бивш партньор на сцената – Момчил.

Знае се, че именно в него е причината дуетът да спре работата си, когато е на върха. Неочаквано за феновете Момчил решава да се откаже от сцената, без да дава публични обяснения за решението си.

Той започва да работи единствено в студиото, пишейки и продуцирайки музика за други изпълнители. Дони продължава да пее, но въпреки големите му успехи, така и не достига славата, която има заедно с Момчил.

През пролетта Дони записа нов албум с жена си Нети след пауза, продължила цели 15 години. Нищо чудно догодина да запише и нов албум с Момчил. За съжаление, времето не е било така добро към Момчил, както към Дони, който като че ли не остарява.

Оттеглилият се от сцената музикант в момента изглежда като чичко. Но това едва ли ще бъде проблем за феновете, които вече 20 години се надяват отново да го видят на сцената, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар