Лили Иванова в паника от Ковид-19: Превърна дома си в клиника! (виж тук)

Лили Иванова в паника от Ковид-19: Превърна дома си в клиника! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лили Иванова взима крути мерки срещу заразата!

Лили Иванова явно не е забравила, че в далечната си младост е била медицинска сестра. И преди пандемията от Ковид-19 в дома на естрадният динозавър на столичната улица „Оборище” цареше стерилна чистота заради най-големият й страх – от болести.

Лили Иванова

Лили Иванова в ужас от заразата

Сега фобията на естрадната икона да не се зарази е обхванала нови висоти. Изпълнителката на вечния хит „Камино” е изпаднала в същинска паника от коронавируса, след като се оказало, че няколко хора от обкръжението й са позитивни.

Въпреки че била убедена, че ако се спазват противоепидемичните мерки, няма опасност от зараза, 81-годишната изпълнителка треперела някой да не й докара вируса.

Затова естрадната звезда превърнала дома си в истинска лаборатория. Лили преустановила всякакви посещения в дома си. Изключение правела единствено за двете си племенници Радмила и Мария, както и за техните деца.

При редките си визити, наследниците на по-голямата й сестра Магда щателно били дезинфекцирани, а на краката си нахлузвали прозрачни медицински калцуни.

Шофьорът на певицата също бил задължен да обува найлоните върху обувките си, а достъпът му до луксозния мезонет бил ограничен само до антрето.

Младежът се подчинявал безропотно на естрадната мегазвезда и изпълнявал всичките й нареждания – дори тези, които изглеждат абсурдни.

Вземал списъка с поръчките, а след като ги изпълнел, подавал пазарските покупки в коридора и си тръгвал, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар