Башар Рахал и Райна Караянева

празнуват сдобряването си с пътешествие, за което повечето българи в момента дори не смеят да мечтаят, потиснати от мерките срещу пандемията. [caption id="attachment_453844" align="alignright" width="300"]Башар Рахал Башар Рахал и Райна Караянева не спират да пътуват[/caption] Двамата актьори сложиха кръст на притесненията за здравето си и отпътуваха за Париж. А след това – и за Рим, където се отдадоха на любов, шопинг и кулинарни удоволствия.

Както вестник „Уикенд” писа, през лятото връзката им бе подложена на изпитание. Но всичко между тях вече е наред и те изглеждат по-влюбени и щастливи от всякога.

Преди дни Башар Рахал имаше рожден ден. Той стана на 46 години. И двамата с любимата му използваха това като повод да преминат границата на България в западна посока. Нещо, което от доста време не бяха правили. Въпреки че не се оплаква, Райна Караянева все пак намекна, че би предпочела почивка на остров изток, ако тя беше възможна. „Когато Бали е затворен за туристи до края на 2020та, а Индия не е „много добра идея” към момента... Остава да ядеш, молиш и обичаш… в Рим”, коментира актрисата.