Потрес: Вижте какво прави Натали Трифонова през работно време!

Потрес: Вижте какво прави Натали Трифонова през работно време!
Гласувайте за статията

Натали Трифонова прекалява с пиенето по време на работа!

Натали Трифонова не се притеснява да пие в работно време, видяха през обективите си папараците на вестник „Уикенд”. Водещата на предаването „COOLt” и още трима нейни колеги пресушиха бутилка розе в обедната си почивка онзи ден.

Натали Трифонова

Синоптичката Натали Трифонова пие и пуши повече от нормалното

Компанията се бе настанила в заведение до Би Ти Ви, като синоптичката наблягаше на алкохола най-много от всички.

Масата на телевизионерите беше в градината на заведението. Групичката обядваше под открито небе, той като за това настоя Натали. Популярната блондинка искаше да пуши, докато се храни, а това не е възможно в закрито пространство.

Тримата колеги на Трифонова зъзнеха в дебелите си якета. А тя потреперваше в есенния студ под впечатляващо наметало – яркозелено пончо. Синоптичката се набиваше на очи и с жълтите си обувки с 12-сантиметрови токчета.

Натали се засити само със зеленчуци, а останалите на масата хапнаха доста по-обилно – супа, дробчета и други висококалорични манджи. За едночасовия им престой в бистрото красавицата изпуши няколко цигари, забелязаха фоторепортерите ни.

След като обядът приключи, четиримата се запътиха към студиата на Би Ти Ви в малкото НДК. Замаяна от розето, шармантната и дългокрака Натали Трифонова трудно пазеше равновесие и леко се олюляваше на високите си токчета.

На 2 октомври водещата на „COOLt” имаше рожден ден. 29-ата си годишнина тя отпразнува с шумно парти в столично заведение. Тогава никой от гостите й не можа да изпие повече от нея, а в разгара на купона здраво развеселената тв звезда запя с музикантите.

От видео, което самата тя пусна в социалните мрежи, се вижда как размахва пълна чаша на сцената и подмята ултракъсата си поличка с пера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар