Нова радост връхлита Ахмед Доган!(Подробности)

Нова радост връхлита Ахмед Доган!(Подробности)
Гласувайте за статията

Нова радост очаква Ахмед Доган

Сокола е на седмото небе от щастие! Сватбата на сина на Ахмед Доган Демир и майката на детето му Памела се нарежда сред най-стилните ВИП тържества на годината.

Двамата си казаха „да“ на 10.10.2020 г., а две седмици след това снахата на Сокола публикува и младоженската им фотосесия.

Ахмед Доган

Ахмед Доган чака второ внуче

Чрез красивите фотографии тя намекна безмълвно, че почетният председател на ДПС съвсем скоро ще стане дядо за втори път.

На една от снимките заедно с Демир са образували сърце от ръцете си върху коремчето на красивата булка, което е изпъкнало съвсем леко, защото тя е все още в начален етап на бременността си.

Очакването на втори наследник подтикнало младото семейство да узакони връзката и чрез брак, а фактът,

че Памела пожела сватбата да бъде в съвсем тесен кръг и прекара празненството предимно седнала, вече има своето обяснение.

Все пак тя искала да изглежда добре като булка и затова с Демир организирали по най-бързия начин церемонията, нищо, че при първата си бременност бившата гимнастичка качи по-малко от 10 кг.

Първородният внук на Ахмед Доган се роди на 13 декември 2018 г., а след месец и половина ще навърши 2 годинки.

Родителите му го нарекоха Адмир, а снахата на Сокола неотдавна призна, че името са избрали съвсем случайно, но държали да започва с буквата „А“, за да се знае, че е кръстен на дядо си.

Все още Памела и Демир не са признали какъв е полът на бебе №2, но и тя, като всяка жена, мечтаела за момиченце.

Тъй като снахата на Доган е страшно привързана към своя баща – футболния мениджър Николай Жейнов, вероятно ще му отдаде честта второто ѝ дете да бъде кръстено на него.

Макар да е красавица от богато семейство, снахата на Ахмед Доган не ползва услугите на бавачки и детегледачки и се грижи напълно сама за сина си Адмир.

И с второто дете планирала да е така, като отново искала да роди по естествен път, защото след първото раждане се възстановила напълно буквално за седмица, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар