Мариана Векилска седна в стола на заразения с Ковид-19 Георги Любенов

Мариана Векилска седна в стола на заразения с Ковид-19 Георги Любенов
Гласувайте за статията

„Всичко е наред с мен. Чувствам се отлично. Вирусът си тече“.Това разкри пред „България Днес“ водещият на „Денят започва“ по БНТ Георги Любенов.

Обичаният телевизионер даде положителна проба за Covid-19 в началото на миналата седмица. Любенов веднага се изолира в дома си за 14 дни. Въпреки положителния тест той не проявява симптоми. Дни преди да се изследва, има лека температура, която бързо отшумява. Сваля я с обикновени лекарства.

„Няма какво да разказвам за вируса. Не съм му рекламно лице. Скоро ще приключи. В неделя ми свършва карантината. Смятам, че съм напълно здрав“, коментира още Любенов.

Заради положителния тест на водещия всички негови гости се подлагат на изследване. За щастие – няма нито един положителен. „Не знам кога ще се завърна на работа“ – обясни още Любенов.

На негово място от БНТ слагат за лице на предаването Мариана Векилска. Бившият кадър на Би Ти Ви има голям опит в публицистични предавания. И замества титуляря Любенов по идеален начин.

Друг от популярните телевизионери, заразени с Covid-19 – Витомир Саръиванов, не спира да работи. Въпреки положителния тест той се труди, дори и под карантина. Бившият спортен журналист в момента е главен редактор на „Игри на волята“.

„В момента работя. Не желая да коментирам нищо за вируса“, сподели пред вестника Саръиванов. Той кара заболяването почти без симптоми. В началото имал леко главоболие и загуба на обоняние.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар