Скандал: Анита Мейзер отвори уста срещу конкурса „Мисис България“!

Скандал: Анита Мейзер отвори уста срещу конкурса „Мисис България“!
Гласувайте за статията

Анита Мейзер в разправия с Меги Савова!

За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния конкурс „Мисис България“ и да подложи на съмнение стойността на короната у нас. Това, което твърди Мейзер, е, че е неправилно изписването на „Мисис България Свят“ на лентите на победителките.

Анита Мейзер

Анита Мейзер отново предизвика скандал

Според Мейзер тя е единствената, която има права над „Мисис Свят“. И само тя може да отведе нашенка на сцената на световния конкурс. По думите й правата й са предоставени от покойния Дейвид Мармел основал големия конкурс за омъжени красавици преди 45 години.

„Не печелите ленти „Мисис България Свят“. Това го няма никъде другаде освен в България“, пише Анита.

В дълги обяснения в социалните мрежи Анита Мейзер призовава организаторката на състезанието в България Меги Савова да изгладят разногласията, които са имали преди години относно въпроса с правата за конкурса и да работят заедно.

Бизнес предложение чрез медии и социални мрежи госпожа Савова не приема. Тя сподели пред вестник „България Днес“, че преди години са имали два разговора с Мейзер. По инициатива на самата Анита, която в последствие ги оставя недовършени.

„За да стане ясно на всички – ще го кажа по най-простия начин. От 22 години правя конкурса за омъжени жени в България. Аз държа патента за „Мисис“ у нас.

Над всяка лента която започва с „Мисис“ има права. Конкурсът за омъжени българки е патентован и в други държави и отново от мен“, обяснява Меги Савова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар