Няма да повярвате какво направи братът на ЛиЛана! (виж тук)

Няма да повярвате какво направи братът на ЛиЛана! (виж тук)
2 (40%) 1 vote

Братът на ЛиЛана шашна всички с решението си!

В ролята на преподавател влезе бийтбокс изпълнителят Александър Деянов – Скилър, брат на певицата Лиляна Деянова, по-известна като скандалната ЛиЛана.

ЛиЛана

Братът на ЛиЛана стана преподавател

Двамата са разследвани от прокуратурата за злоупотреба с евросредства по проект, свързан с тол-системата. След известен престой в ареста те бяха пуснати на свобода.

За Скилър бе определена гаранция от 50 хил. лв. Той отказа да я плати, поиска да влезе в килия, но го върнаха. Активността на Деянов в социалната мрежа показва, че той отново се е отдал на бийтбокса.

„Чувствам се благословен да правя това, което обичам. Освен музиката все повече и повече се интересувам от онлайн семинари“, обръща се Скилър към хилядите си последователи в мрежата.

Там той обяви, че също ще организира курсове. Световният шампион по бийтбокс ще обучава курсистите си онлайн. Цена на уроците не е обявена публично, а се договаряла конфиденциално между учителя и учениците му, става ясно от постовете.

За курса са се записали бийтбокстъри от цял сеят, за които да бъдат обучавани лично от Скилър е привилегия и голям шанс за професионално развитие, пишат клиентите на Деянов.

В групата ще бъдат включени само 20 души. Към момента са останали само три свободни места, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар