Мария в панически ужас от Ковид-19: Пазарува от колата си! (виж тук)

Мария в панически ужас от Ковид-19: Пазарува от колата си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мария не крие, че много се бои от пандемията, което е нормално!

„Като всеки нормален човек и аз се притеснявам от коронавируса, както за себе си, така и за близките си. Това е напълно нормално в тази ситуация.“ Това сподели Мария пред вестник „България Днес“, по повод увеличаващите се нови случаи на Ковид-19 у нас.

Мария

Мария се бои много от заразата

Отварачката бе забелязана от фенове по време на шопинг в столицата. На фотосите с които „България Днес“ разполага се вижда как певицата много внимава с кой и как контактува. И дори пазарува, без да слиза от колата си.

Мария с финес подава пари на друга девойка през отворената врата на возилото. А непознатата жена от своя страна й връчва две торби с дрехи.

Дали натовареният трафик и липсата на паркоместа възпрепятстват Мария да слезе от автомобила или миньончето избягва срещи с хора не е ясно.

Изпълнителката обаче е категорична, че е притеснена за здравето на всички около себе си. И прави всичко което е нужно, да се предпази.

За разлика от много свои колежки, които споделят съмнителни теории относно вируса Мария е трезвомислеща и не вярва в конспирации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар