Мегз: Карбовски искаше да му духам!

Мегз: Карбовски искаше да му духам!
Гласувайте за статията

Страшен скандал с Мегз и Карбовски!

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз атакува брутално журналиста Мартин Карбовски. Тя го обвини в сексуален тормоз.

Ето какво написа във Фейсбук:

„Карбовски ме изнудваше за с*кс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с ду**не, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не ду**м за слава. Ще кажа и още – човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал – е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Също по темата за морала – лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава. Винаги съм била до болка честна – дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам.

@Постът е редактиран, за да отговаря на политиката на Facebook за обиди, понеже Instagram изтри публикацията ми заради думите ду**м и с*кс.
@ Facebook автоматично тагва продукти по подразбиране заради връзката си с онлайн магазина ни. Тагнало е дори дрехите на Мартин, които не са наши и нямат нищо общо с продуктите ни.“

*Цитатът е без редакторска намеса

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар