Х фактор се завръща с гръм и трясък: Виж кога е на ефир!

Х фактор се завръща с гръм и трясък: Виж кога е на ефир!
Гласувайте за статията

Х Фактор се връща на екрана на Нова телевизия!

След като Би Ти Ви спря за неопределено време музикалното шоу „Гласът на България”, Нова обмисля да върне конкурентното Х Фактор. Последният до момента сезон бе излъчен преди цели 3 години, след което заради нисък рейтинг не последва продължение.

Х фактор

Х фактор се връща отново на екран

Сега обаче се очертава дефицит на певчески формати в родния ефир и хората на Маги Халваджиян са готови да извадят отново своето предаване.

Самият Маги Халваджиян като продуцент е горд с „Х Фактор”, тъй като никой не може да оспори, че именно това предаване е създало най-много съвременни звезди на нашата сцена.

Оттам тръгват Рафи Бохосян, Жана Бергендорф, Гери-Никол, Тита, Павел и Венци, Дара, Михаела Маринова, Кристиан Костов, Наско Колев и още много хитови млади изпълнители.

Въпреки това обаче петият сезон на шоуто, който бе излъчен през 2017 г., не бе така силен, както предишните. Затова и остана последен. Но сега има реални шансове музикалният формат да се завърне в ефира на Нова.

Догодина конкурентната Би Ти Ви пуска „България търси талант” на мястото на „Гласът на България”. Според хора от кухнята,

причината за тази рокада е, че в малката ни държава са останали прекалено малко музикални таланти, за да напълнят качествено подобно шоу.

Това обаче е добре дошло за Маги Халваджиян и особено за неговата партньорка в бизнеса Саня Армутлиева, които се надяват да запълнят с „Х Фактор” липсата на музикално шоу в ефира.

Известно е, че Саня прилапва във фирмата си всички по-големи таланти от предаването, за да ги експлоатира с участия в замяна на популярност.

Рядко обаче те остават с нея, след като изтекат задължителните им договори. Невена Цонева бе първата, която повлече крак за напускане, след нея от фирмата си тръгнаха Рафи, Жана Бергендорф, рапърите Пламен и Иво и др.

В момента там работят само 7 изпълнители, единият от които е дъщерята на Саня – Алма. Продуцентката има нужда от свежи попълнения и, които е най-лесно да вземе наготово от нов сезон на „Х Фактор”.

Дали обаче тя и Маги ще успеят да убедят Нова тв, че шоуто този път ще има добър рейтинг? Вероятно ще се наложи да обмислят известни промени във формата, за да го направят по-атрактивен за зрителите.

В момента Маги прави „Маскираният певец” през есенния сезон и „Като две капки вода” през пролетния. В случай, че „Х Фактор” се върне в програмата, най-вероятно ще тръгне чак следващия септември.

Дотогава има достатъчно време продуцентът да измисли как да привлече зрители, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар