Удари ли дъното: Джино Бианкалана пазарува от битака!

Удари ли дъното: Джино Бианкалана пазарува от битака!
Гласувайте за статията

 Джино Бианкалана май е ударил дъното?!

Двукратният победител във „ВИП брадър” Джино Бианкалана е захвърлил бастуна, с който се придвижваше доскоро, видя HotArena.

В събота риалити героят бе станал в ранни зори, за да отиде на столичния битак в „Малашенвци”. Там се продава всичко, събирано през седмицата от мазета, тавани и сметища край София.

Джино Бианкалана

Бившият брадър пазарува от битака

Единствено подранилите клиенти на известния като „Мол Малашевци” битак на ул. „Лавандула” имат шанса да се сдобият с някой уникат.

Заради пандемията от Ковид-19 Джино и половинката му д-р Кристиана Канева пристигнаха екипирани с предпазни маски и латексови ръкавици, които на подобно място са препоръчителни целогодишно.

Двойката бавно се разхождаше между многобройните сергии, но не се луташе безцелно. Гино Ташев, както е рожденото име на бившия брадър от ромски произход, куцукаше без бастун.

Последната тежка операция, която Джино претърпя миналата година го е вдигнала на крака и той е зарязал помощните средства.

Както е известно, преди 4 години той претърпя зверска катастрофа с мотор в Чикаго. Преди да се осакати, постоянно се хвалеше, че пръска луди пари за бързи коли и мотори.

Съдбата обаче му поднесе неприятна изненада – неопитна шофьорка се вряза в него по време на движение и го остави прикован за леглото в продължение на месеци.

Само бързата медицинска намеса на американската спешна помощ спаси Джино от най-лошото. Размина се на косъм и от инвалидната количка. В САЩ и Турция му направиха поредица от скъпи операции, за да запазят крайника му.

В него бяха поставени пирони и пластини, които заместиха изпотрошените му кости.

Двамата с приятелката му се задържаха най-дълго пред сергия с музикални инструменти. Бианкалана си хареса една от китарите, която изглеждаше като нова и без обичайните за подобно място пазарлъци, плати с банкнота от 50 лв.

След това се отправиха към сергия с най-различни джунджурии. Брюнетката разгледа многобройните дрънкулки и си избра книга и албум с репродукции на картини, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар