Бившият мъж на Наталия Кобилкина стана проповедник!Бившият мъж на Наталия Кобилкина

е продължил напред след развода им, макар и по необичаен начин. От известно време Делчо се е отдал на Христовата вяра и е станал проповедник. [caption id="attachment_454504" align="alignright" width="300"]Наталия Кобилкина Бившият на Наталия Кобилкина стана проповедник[/caption] Диетологът води онлайн медитации за вярата, в които учи хората как могат да подобрят живота си във всички аспекти и да имат повече енергия именно чрез христовото учение. Основната им идея е, че човек трябва да се осланя на любовта във всяко нещо, което прави и да я търси и намира навсякъде. В новото си начинание бившият мъж на Кобилкина далеч не е сам.

Онлайн медитациите се водят заедно с Оксана Хайтс - последователка на учението на Христос, ясновидка, духовен целител. Която директно предава благословиите на Христос и неговите ангели и архангели.

Уроците им се излъчват на живо всяка седмица в ЮТуб и продължават около 30 минути. Дълбокото отдаване на Христовото учение на Делчо всъщност се дължи на дълги години себепознаване и образоване в духовните дела. Занимавал се е с различни енергийни практики и системи, но най-сериозно влияние оказва учението на Петър Дънов. По него се запалва още по времето на брака си с Кобилкина и твърди, че то го е променило както външно, така и вътрешно. Горе-долу по същото време решил да спре и месото и псотепенно станал веган, пише столичен вестник. В собствения си сайт се описва и като човек, притежаващ пророчески дарби. Към днешна дата той е все така отдаден на учението на Петър Дънов и в медитациите и практиките си редовно използва негови молитви. Отдавна е напуснал столицата и живее в къща с двор.