Азис избесня: Нахока яко феновете си!(Виж още)

Азис избесня: Нахока яко феновете си!(Виж още)
Гласувайте за статията

Кралят на поп фолка Азис насмете феновете си

Превръща ли се Азис в мърморещо и вечно недоволно старче, се питат фенове на чалгакраля след поредната му дълга тирада в инстаграм.

Азис

Азис не спира да мърмори

42- годишният певец отново се скара на почитателите си, които го съветвали как да изглежда и каква музика да прави, вместо само да се възхищават на неговата гениалност като артист и красотата му като бодибилдър.

Не за първи път Азис натяква на хората, че ще прави каквото си иска, но всеки негов изблик с времето става все по-гневен и не търпящ чуждо мнение.

„Време ли е за музика, не е ли време?! Не знам… Объркан съм! Получавам съобщения: „Направи като тази твоя песен“,

„Направи като онази твоя песен“, „Обръсни се“, „Подстрижи се!“… Защо бе, хора? Защо вие ще определяте каква музика да правя?! Защо вие ще казвате каква брада и каква коса да носа?

Нито съм ви гадже, нито съпруг, нито баща!“, накара се Азис. „И аз искам Мадона да направи песен като „La isla bonita“, но тя никога не повтори, а продължи напред.

Аз никога не си позволих да й напиша каква музика да прави или пък, че розовата й коса не ми харесва.

Това е неин избор и аз се подчинявам на таланта и харизмата й!“, написа още Костинбродският славей. „Ще правя музика, която АЗ харесвам!

Ще изглеждам както АЗ преценя да изглеждам! Нито сте спечелили конкурс за красота, нито сте написали по-успешни песни от моите!

Оставете ме да творя на воля! Аз решавам! Никой не може да каже на художник какви цветове да използва в картините си. Обичам хората, които слушат музиката ми и уважават творчеството ми! Благодаря ви!“, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар