Джулиана Гани скочи на Кристин Каменова: Моите цици са по-големи!(Войната ескалира)

Джулиана Гани скочи на Кристин Каменова: Моите цици са по-големи!(Войната ескалира)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Кристин Каменова са в явна битка за най-големите цици!

Истински „Цицигейт“ се развихря у нас! Джулиана Гани обяви, че Кристин Каменова, която претендира за най-едрогърдата дама у нас, лъже. Според малката Джулка Каменова няма толкова много кубици в пазвите си, колкото твърди.

След поредната операция на гърдите си Кристин гордо заяви, че е жената с най-голям бюст в България. По думите на Каменова тя има общо 2000 кубика в гърдите си – по 1000 във всяка. Ала това не е точно така, категорична е Гани.

„Аз съм жената с най-големи гърди в България. Кристин лъже. Тя няма повече силикон от мен – обясни бе пред вестник „България Днес“ Гани. – От лекаря, при когото Кристин си е правила циците, знам, че няма толкова много кубици“, добави Малката Джулка.

Джулиана Гани

Джулиана Гани убедена, че има най-големите гърси

„Няма лошо в това. Всеки търси начин да се изфука някак си. Няма да си меря гърдите с никоя. Над тези неща съм. Може да си мерим интелекта“, каза Гани.

Джулиана Гани, която е носителка на титлата „Мис Силикон“, има почти 2000 кубика в пазвите си. Във всяка гърда е налято по точно 985.

Въпреки това тя кърми бебето си. „Моят не пречи, тъй като е сложен подмускулно. Не мисля да слагам още силикон в гърдите“, обясни Джулката, писа „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар