Бомба: Николета Лозанова и Ники Михайлов под карантина, той е с Ковид-19!

Бомба: Николета Лозанова и Ники Михайлов под карантина, той е с Ковид-19!
Гласувайте за статията

Николета Лозанова под карантина заради Ники Михайлов!

Под карантина е най-известната плеймейтка Николета Лозанова. Това разкри самата тя пред вестник „България Днес“. Бившата водеща на „Папараци“ е била контактна с половинката си Ники Михайлов, който е заразен с Ковид-19.

Николета Лозанова

Николета Лозанова и Ниики Михайлов под карантина

Тестът на половинката на НиЛо излезе положителен във вторник на обяд. Двамата от години живеят под един покрив. Дори когато вратарят на националния отбор е на лагер, те се срещат, макар и за кратко.

След като научава новината, че юбимият й е заразен, Лозанова се изолира и остава в дома си за 10 дни, каквото е нареждането на РЗИ.

От инспекцията може да проверят дали Лозанова и Ники Михайлов спазват предписанието, като периодично ги проверяват дали са на адреса, който посочат.

Николета няма никакви симптоми на китайския вирус. Тя е в отлично състояние и най-вероятно ще използва времето под карантина, за да си почине.  „Чувствам се добре. Не съм болна. Под карантината съм“, обясни Николета Лозанова.

Половинката на Николета ще бъде по-дълго в изолация. Ники Михайлов е принуден да е в дома си 14 дни. Вратарят ще бъде под ключ до 24 ноември и със сигурност пропуска срещата на клубния си „Левски“ с ЦСКА-София.

„Николай Михайлов влезе на лагера на националния отбор с отрицателен PCR тест за коронавирус на 6 ноември – обясни пресаташето на БФС Христо Запрянов. – След това отборът беше разделен на две групи.

По голямата част от футболистите бяха тествани на 9 ноември сутринта, а останалите, сред които и Михайлов, на 10 ноември. По време на лагера се спазва социална дистанция, футболистите са в различни стаи.

Въпреки това се оказахме в ситуация дори да не можем да извикаме трети вратар за приятелския мач с Гибралтар. Спазваме стриктно протокола на УЕФА и всички ще подложат на тестове и преди следващите мачове на националния отбор“, добави още Запрянов.

Името на Лозанова бе намесено и в грандиозен скандал. Дизайнерката Мегз твърди, че Николета и други плеймейтката са се отплащали на журналиста Мартин Карбовски със сексигри, за да са част от предаването му. Досега повечето замесени в скандала се бяха изказали по темата с изключение на Лозанова.

„Тези неща са доста смешни за мен – каза пред „България Днес“ Лозанова. – Не очаквайте да коментирам темата“, добави Николета, която през годините е показвала голяма близост с Мартин Карбовски.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бомба: Николета Лозанова и Ники Михайлов под карантина, той е с Ковид-19!”

  1. Blondie

    Ное. 12. 2020

    Николета никога не коментира темата. Тя не може да контира теми. Тя може да направи с’ки на някой , който да и напише как да коментира темата и тогава :))

Добавете коментар