Деси Добрева призна: Отидох гола в заведение, покрита само с един шлифер! (виж историята)

Деси Добрева призна: Отидох гола в заведение, покрита само с един шлифер! (виж историята)
Гласувайте за статията

Деси Добрева призна, че е искала да направи еротична изненада, която не се получила!

Певицата Деси Добрева призна, че се появила гола в заведение, като отгоре имала само един шлифер. Идеята на изпълнителката била да впечатли любимия си по онова време. Но не предполагала, че и той й е спретнал изненада.

Деси Добрева

Деси Добрева се явила гола в ресторанта, само по шлифер

„Излязох само по шлифер, а отдолу дибидюс – и отидох на гости на любовта. Лошото е, че не отидох на гости, а човекът беше подготвил вечеря и отидохме на ресторант. И аз през цялото време стоях шлифера, а той искаше да го съблече“, разказва Добрева.

Заради неловката ситуация не е посмяла да разкрие на партньора си, че е влязла без дрехи в ресторанта опасявайки се да не развали неговата представа за красива вечер. Макар нейната да била напълно разрушена.

Деси Добрева твърди, че се чувства страхотно в голото си тяло и затова не искала да залага на еротична дантела, бижута и други аксесоари.

„Човек трябва да се харесва такъв какъвто е. Има жени, които се притесняват от остаряването. Аз смятам, че остаряването върви с натрупания опит“, допълва певицата. В момента тя поддържа форма с дълго бягане, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар