Една любов за цял живот

Една любов за цял живот
Гласувайте за статията

След завършването на гимназия Доли Партън си събира багажа и напуска дома си в Севирвил, Тенеси, за да го замени с ярките светлини на Нашвил, 200 мили на запад. Вкусва успеха 5 години по-рано, на 13-годишна възраст, когато малка звукозаписна компания в Луизиана продуцира първия ѝ сингъл – „Puppy Love“.

Записът не е никак добър, но е достатъчен, за да мотивира русата изпълнителка да работи за мечтата си да стане звезда и да не се задоволи с нищо по-малко от нейната собствена представа за успех, без никакви алтернативи. Още през първия ден в големия град, 18-годишната Доли носи прането си в Wishy Washy, когато среща 21-годишния Карл Дийн и белия му пикап. Той ѝ подмята шеговито, че ще получи слънчево изгаряне заради разголените ѝ дрехи, след това продължава разговора, докато нейното внимание е насочено върху прането.  „Първата ми мисъл беше, че ще се оженя за тази жена. Втората ми мисъл беше: „Господи, колко добре изглежда!“

Двамата започват да се срещат, като в същото време Доли подписва договор с Monument Records. С една дума, личният ѝ и професионалният ѝ живот са в своя възход. След като разбира за годежа им, майката на Карл е изпълена с радост и вълнение, защото ще може да организира голяма и пищна сватба. Мечтите на булката и свекървата обаче не се сбъдват: Толкова много хора инвестриаха в таланта ми и развитието на кариерата ми. Помолиха ме да отложа сватбата с една година. Сърцето на свекървата ми беше разбито. 

Две години по-късно се състои тайна церемония в Рингълд, Джорджия. Извън града, далече от погледите на папараците. Единствените свидетели са майката на Доли, свещеникът и съпругата му. Карл винаги оставя Доли да се наслаждава на светлината на прожекторите. Още от самото начало става ясно, че той не желае да има нищо общо с развлекателната индустрия.

Доли Партън от своя страна признава, че обича да флиртува, но никога не среща мъж, който да може да заеме мястото на Карл.

Източник Една.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар