Евгени Минчев: Модата на Алекс и Азис, като в турски сериал, забранената блузка на Рачков – бързо в пенсия + още

Евгени Минчев: Модата на Алекс и Азис, като в турски сериал, забранената блузка на Рачков – бързо в пенсия + още
Гласувайте за статията

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Търси се, но не се намира при Нели от Търси се…

Търси се, търси се в този кадър някаква логика, търси се лопата с която да бъдат изринати всички пясъчно- кални цветове по две девойки с инак приличен гардероб. Есента уважаеми дами, не е задължително в кафяво и жълто и не изисква уличните цветове на паднали цветя да са по дрехите ви. Госпожата вляво чувства ли се комфортно в рокля, обгърнала я от глава до пети, без да изтъкне нито един женствен детайл по нея. Коланът седи сякаш дневален а разпръснатите по плата шарки подхождат на тапет в скромно казино. Прическата заслужава едно по-пищно деколте а не тази консервативна яка, закопчана до горе като за кандидатстване чистачка в Светия синод. Госпожата вдясно, може би опитва да е секси, но не зная каква публика очаква да оцени това. Ако двете искат да са като етърви, срещнали се случайно в мола- постигнато е. Една сигурно е пристигнала с лимузина, другата с метро. Та дамата вдясно съчетава неуместен панталон, какъвто аз ако имах подобна фигура бих избягвал панически. Блузата е приложима при друг вид излъчване, за лица и телосложения като например Михаела Филева или Росица Кирилова…

Модата на Алекс и Азис, като в турски сериал

Маскираният певец в едноименното предаване всъщност не са участниците а хора от журито. Аз почти не разпознавам „маските” на господин Азис, който както и в този случай, умело ми заприличва или на младия Марадона или на възрастната Мадона. О, Мадонна мия, както възкликват италианците, какво расте по главата на Азис и законно ли е тази растителност да се показва по телевизията…Свлачище от шалове съпътства прическата, доставяйки смесени чувства. Използвам случая да кажа на колегата, че черната му плетена, бляскава блузка в един от епизодите е много, много успешна. Надявам се да я подари на Джъстин Бийбър, комуто би отивала повече или на Киркоров, който може да върне жеста с лилав анцунг. Като всеки президент, независимо на какво, Азис има своето вице. В случая- фамозната Ал Раева. Тя е Lady in Red , за жалост макар червеното да е винаги на мода, тук то е убодено, зашито, загърнато по начин, който унищожава вечния му чар. Копчета колкото самолетни прозорци, високо затворена яка, широко разтворени ръкави, турят кепенците на одобрението ми спрямо този избор. Косите се стичат като финални надписи на турски сериал, в който баба Хафизе е била нагрубена от снаха си Хасан. То и животът на звездите е един турски сериал, нали скъпи Азис?

Пълен естетически скандаУ при Тото и Златков

Какво прави Тото от Скандау с това яке в цвят на прогнил картоф и гледа мръчкаво и сънно като след тежка нощ… Звезда е момчето, може да е имал участие, което не обяснява тъжните есенни платове по него. Цветът на панталона ми напомня на тиква, но пък този празник мина, дали не му е било мъчно за неговия съдуетник… Младежът ми въздейства като Тото 2, където печалбите винаги са били далеч от мен и откъдето знам, че винаги ще има нов тираж. Затова спокоен оставям младежа и се качвам на Дани Златков за да разгледам неговия моден избор. Кепето на симпатягата скрива красивите му черти и кара лицето да потъва в общия мрак на облеченото. Кой носи вече черно палто с черна шапка, черна блуза и обувки… Освен неколцина възпълни познати, няколко свещеника и повечето хасиди, комай никой не носи черно отгоре до долу. На двамата младежи им липсва модно въображение или пък есента ги подтиква към естетическа депресия. Като във всички световни конспирации, каквато е и модата казват- Търсете жената!

Нейно Величество в черно. Щом се налага…

Благородството задължава а в месеца, посветен на Британския Кралски Легион, Нейно Величество показва по най-затрогващ начин отношението си към падналите във войните британци. Позната с изключителните си тоалети, с жизнерадостните цветове, през ноември Кралицата на Великобритания показва почит към загиналите в черно. Само един червен мак- символ на легиона, краси дрехата в допълнение с диамантено бижу. Елизабет Втора показва отношение и към ковид 19 с черна маска, подхождаща не само на реномето и но и на всичко облечено по нея. Понеже е ясно, че коронованите особи дават знак свише и чрез облеклото си, естетическата подредба по най-дълго властващия монарх демонстрира сериозността на здравната ситуация по света. Възможен е и друг прочит на черната маска, встрани от сериозния и аспект, тя да стане модна сред нейните поданици или последователи по света. Елегантният силует подчертава могъществото на Кралицата и сякаш подсилва ефекта на нейната власт, сила и съпричастност към нещата от живота.

Забранената блузка на Рачков- бързо в пенсия…

Снимката, направена по време на Забраненото шоу на Рачков, наричам най-хладнокръвно- Забранената снимка на всички времена. То едни времена ще кажете и ще сте напълно прави, но тук виждаме трима известни актьора, събрали се в името на смеха. И смях наистина се получава, особено като гледам недооблечения в средата актьор Филип Аврамов. Не ме интересува дали са били изненадани за кадъра, но не ви ли изглежда, че Фицата позира като уловен в легло на чужда жена, опазил Бог- на чужд мъж… Той закопчава трескаво ризата а пък то, ризата- омачкана, жълтоникаква, негладена от датата си на ушиване. Подобно е модното статукво на тениската на Рачков, която ако имах повече власт, щях да забраня заедно с шоуто му, което щом е забранено, защо е разрешено…Рачковата розова тениска никога не е била целувана от…ютия, но препоръчвам- много ще и хареса. На джентълмен тук най-много мяза Краси Радков, от когото не само, че не съм очаквал модно старание, но мисля, че с това горнище на анцуг поне ни пести някои гледки, като тениската. Тениската с щампа на петолъчна звезда или е купена от Петолъчката на Сливен или е имал сливи в устата, когато я е плащал. Дали пък не я е купил пред Партийния дом, зер петолъчки не се намират под път и над път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар