Мис България 2020: Успелите винаги се хулят!

Мис България 2020: Успелите винаги се хулят!
Гласувайте за статията

Мис България 2020 Венцислава Тафкова е на 21 години. Родена е в Пловдив. Учи задочно туризъм в НБУ, занимавала се е професионално с модерен балет, зад гърба си има няколко спечелили конкурса за красота, била е рекламно лице на редица модни брандове. В интервю за „Телеграф“ красавицата споделя, че бързо е осъзнала, че да си красивото лице на България носи както позитиви така и негативи.

„Единственото, което ме натъжава, е, че българинът винаги е свикнал да хули и да мрази успелите хора. Това не мога да го приема. Винаги имат какво да кажат лошо, макар да не познават човека“, споделя новата Мис България.

„Една Мис България трябва да има колаборация от външен вид и силен характер. На първо място разбира се е визията, но за мен от голямо значение е и и харизмата на една жена, с която да въздейства на хората. Една миска трябва да е отворена към благотворителност и към всякакви добри каузи. Да е независима, целеустремена и изключително борбена“.

Венцислава мечтае да се реализира, да работи, да се развива като личност и да бъде независима жена. Отрича да има мъж до себе си. И разкрива какво им липсват на днешните мъже.

„Липсват им много неща. Липсва им смелост, възпитание и кавалерско поведение. За голямо съжаление жените станахме с по-мъжка дума от силния пол, а не трябва да е така. Мъжкарите са на изчезване. Искам мъжът до мен да бъде на първо място добър човек, добра душа. Да ме уважава. Мисля, че това е най-важно в днешно време. Да имаш човек, с когото душата ти си отпочива“, категорична е Венцислава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар