Гала лепна на Стефан COVID-19

Гала лепна на Стефан COVID-19
Гласувайте за статията

Няколо дни след Гала, мъжът й Стефан Николов също се зарази с Ковид-19. И двамата все още се възстановяват от болестта. Най-вероятно самата водеща е заразила половинката си.

„Бях изчела доста за коронавируса и си мислех, че ще минем леко през него. Има хора, които се отървават без симптоми. Ние се храним здравословно и спортуваме. На третия-четвъртия ден симптомите започнаха да избледняват и ни се струваше, че се оправяме за няколко часа. И изведнъж ни връхлитаха с двойна сила. Главоболието е много силно, температура… Стефан е два дни след мен, той повтаря нещата, през които аз минавам“, сподели водещата за оплакванията, които имат с половинката й. Тв звездата допълни, че най-неприятни са болките в ставите.

„Първата нощ не спах, защото гърбът ме болеше ужасно. Мислех, че е от обездвижване или нещо от леглото“, разказа още блондинката.
В този труден период на изолация Гала разчита най-вече на дъщеря си Мари, която снабдява семейството с храна и лекарства. С мъжа й ползват и мобилни приложения, чрез които пазаруват онлайн, писа Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар