Андреа Банда Банда се натряска на работа! (още подробности)

Андреа Банда Банда се натряска на работа! (още подробности)
Гласувайте за статията

Андреа Банда Банда се напила по време на работа!

Андреа Банда Банда имала доста куриозен случай – симпатичната брюнетка, която се изявява като инфлуенсър и води рубрика в предаването „На кафе” по Нова тв, пийнала на работа. И то така, че започнала да преплита крака.

Андреа Банда Банда

Андреа Банда Банда се напи по време на работа

Случило се не в студиото на Гала, а преди време, когато с Георги Блажев работели като редактори в предаването „Бездомното шоу на Башар Рахал” по Би Ти Ви.

Писателят разказа историята в разговор с Андреа, която гостуваше в Инстаграм рубриката му докато заедно с другите панелисти в „На кафе” и Гала бяха в карантина. Покрай лежерните теми, двамата засегнаха и случката с напиването на Андреа Банда Банда, пише вестник „Уикенд“.

Той кавалерски я попита дали може да я разкаже и след като получи положителен отговор, Блажев с широка усмивка се върна назад към гостуването на Диляна Попова в предаването на Башар.

Било по обяд, затова затъмнили стъклата на апартамента, в който били, за да си мисли зрителят, че е вечер. Имало сервирани напитки и Андреа обърнала „не малко шотове”.

Когато си тръгвали, наближавало 15 ч и брюнетката в един момент взела да се подпира. „Беше си пияна, мило”, завърши през смях Георги Блажев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар