Изплува скандална тайна за Хари и Меган

Изплува скандална тайна за Хари и Меган
Гласувайте за статията

Животът им далеч не е като в приказките

Скандална тайна за живота на Хари и Меган видя бял свят.

Както при всяка една семейна двойка, така и между херцогът и херцогинята на Съсекс понякога има неразбирателство и недоволство, колкото и да не се вярва на повечето хора. Истината е, че те далеч не живеят в приказка.

Хари

Животът им далеч не е като в приказките

Хари и Меган очевидно са решили за момента да се установят в Санта Барбара. Двамата продължават да се занимават с благотворителност.
Всичко изглежда наред, но се оказва, че двамата минават през много сериозна драма. Най-засегнат от всичко е именно внукът на кралица Елизабет II – Хари.

Както отбелязват фенове на бившата актриса, откакто тя се завърна в родината си, драстично се промени. Меган отслабна, освежи се и започна да демонстрира все по-голяма увереност в себе си.
Херцогинята на Съсекс намекна, че е много по-щастлива от живота си, след като се е завърнала в Съединените американски щати.

Съпругът й от друга страна не изглежда толкова доволен, колкото своята половинка. Мнозина забелязаха, че в публичните си речи Хари не може да формулира адекватно своите мисли и стремежи.

Експерти са категорични, че принцът е осъзнал, че е нещастен, без помощта на съпругата си. Хари все пак е прекарал целия си живот в сянката на Уилям и никога не е успявал да намери точното си място в света – поне допреди да срещне Меган.
Когато обаче двамата се влюбиха, той се надяваше, че ще му стане много по-лесно, защото вече не е сам. Уви, явно е грешал.

Хари се е почувствал използван

В последната си книга Омид Скоби пише, че Хари веднага се е почувствал използван, защото с Меган са популярни. Пресата продължава да ги преследва, сякаш са кралска двойка. Междувременно той вече дори не е част от кралската институция.

В момента по думите на приближени до Хари, той е много бъркан и се чувства притиснат. След толкова години военна служба и задължения към короната, сега той сам ще трябва да работи за бъдещето си. Изглежда, че изпитва сериозни опасения какво точно може да се случи. Това идва и от факта, че се чувства стар.

Припомняме, че преди време херцозите на Съсекс участваха в конференция на Фондацията на Британската общност на кралицата. В нея ставаше дума за използването на интернет и Хари поде:
„Момчета, трябва да използвате всичко това, за да направите света едно по-добро място. Бих искал да имам предвид и себе си в това число, но вече се чувствам твърде стар“.
Меган пък веднага прекъсна тирадата на съпруга си и го дръпна назад: „Трябва да спреш, не си стар“, отсече бившата актриса.

Тя скоро ще навърши 39-години и смята, че двамата могат да променят света, въпреки че Хари въобще не изглежда толкова уверен в това. Това не е и първият път, в който херцогът на Съсекс се нарича стар. Меган пък винаги го е корила за подобни изявления.
Такива думи предизвиквали огромно недоволство у нея, а това се отразявало неблагоприятно на отношенията й с принца, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар