На 57: Тони Димитрова се сдоби с ново лице!

0

Тони Димитрова се подложи на пластична интервенция!

Поредната светска персона, подложила се на пълна трансформация, е гласовитата певица Тони Димитрова. Преди дни бургазлийката блесна в тв ефира с чисто нова визия и лице, изваяно от някой талантлив пластичен хирург.

Тони Димитрова
Тони Димитрова е напълно трансформирана

Изпълнителката на „Ах, морето“ бе гост в предаването на Люба Пашова по БНТ. „Ако не беше дрезгавият ѝ глас и ако не бяха написали името ѝ отдолу, въобще нямаше да разбера, че гостува тя. Какво си е направила на лицето? Вече не е същият човек“, коментира зрителка на националната телевизия.

Други телемани пък намират сходства между новите черти на 57-годишната Димитрова с тези на олимпийската шампионка Стефка Костадинова. Като нищо двете може да са ползвали услугите на един и същ пластичен хирург.

Тони не уточнява на какви точно интервенции се е подлагала, но зрителите гадаят, че вероятно става дума за лифтинг или изпъване на бръчките, както и т. нар. „лисичи очи“, които в последно време са изключително актуални сред знаменитостите в Холивуд.

Тази процедура представлява издърпване на очите нагоре чрез специални конци.

Освен това подобрение се вижда и във веждите и плътността на устните на естрадната звезда. Димитрова обаче е категорична, че визуалната ѝ промяна няма нищо общо с присъствието на нов мъж в живота ѝ.

Тя разкри, че в момента е сама и не е сигурна дали изобщо би искала да се влюбва отново.

Последните връзки на певицата бяха публични и завършваха с фиаско, като най-скандална бе аферата ѝ с по-младия от нея музикант Иван Ченов, с когото все още се оплюват медийно, макар да не са официално двойка от 2 години.

Освен че е инвестирала крупна сума пари в серия от пластични интервенции, Тони е започнала и ударна диета.

Тя е значително отслабнала и признава, че липсата на участия в условия на пандемия компенсира с ежедневни дълги разходки от по 15-20 километра в родния ѝ Бургас, които са ѝ помогнали да се приближи до мечтаната от нея фигура.

Редом с позитивните промени обаче в живота ѝ от няколко месеца насам са се занизали все неприятни събития. Наскоро стана ясно, че баща ѝ е загубил необратимо паметта си и се е наложило тя да го настани в хоспис, където да бъде под денонощна лекарска грижа.

Макар да ходела на посещения при него почти всеки ден, той вече не я помнел, не знаел името ѝ и се взирал в нея, сякаш била чужд човек. Това съсипвало чувствителната Тони, която през миналата седмица понесе и друг удар на съдбата.

Нейният по-голям брат Йордан почина вследствие на усложнения от коронавирус. Певицата направи всичко възможно да го спаси и дори набираше дарители за кръвна плазма, но лечението не даде резултат и той не можа да пребори коварната зараза, пише „Ретро”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.