Потрес: Луна продава апартамент, за да си прави корекции! (виж тук)

Потрес: Луна продава апартамент, за да си прави корекции! (виж тук)
Гласувайте за статията

Луна продава апартамента си в Шумен, за да си прави още корекции!

Луна продава жилището, в родния Шумен където е прекарала по-голяма част от живота си. Най-малко 100 хиляди лв. ще придобие певицата. Тя изкушава купувачите, като им гарантира, че е оставила част от своята енергия и любов в имота, заедно с цялото обзавеждане – в нейния нестандартен стил.

Луна

Луна се е вманиачила по корекциите

Според запознати блондинката иска да вложи спечелените пари от продажбата в подобрения по себе си. Последните скандални снимки на певицата показват, че устните й са драстично напомпани.

Припомняме, че Луна винаги е отделяла огромно внимание на външния си вид, А сега явно е прибегнала до естетически корекции.

Изпълнителката отдавна е на „ти“ с имотните сделки. Луна има не едно и две жилища и често ги сменя. Последната й покупка е луксозен апартамент на брега на морето, в който тя прекара почти цялото лято.

„Влагам много в себе си, работя над личността си и затова имам добра възвращаемост“ споделя пред „България Днес“ певицата.

Лунчето се хвали, че има и мъж до себе си, но самоличността му пази в тайна. Причината да не разкрива с кого дели спалнята си е фактът, че предходната й връзка й носи много негативи.

Луна си беше хванал младо гадже, с което се хвалеше навсякъде. Той набързо обаче обърна палачинката и започна да й изневерява.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар