Сашо Роман изрева заради коронавируса! (още подробности)

Сашо Роман изрева заради коронавируса! (още подробности)
Гласувайте за статията

Сашо Роман пропищя заради пандемията!

Легендата на поп фолка Сашо Роман и русата фолк фурия Сара се оплакаха, че не могат да пуснат новото си парче заради пандемията от Ковид-19.

Сашо Роман

Сашо Роман се ожали

Песента вече е почти завършена, но вероятно няма да види бял свят, докато върлува заразата и мерките ограничават изявите на изпълнителите.

„В тая пандемия как да пуснеш ново парче? Нали и ние, изпълнителите, трябва да изкарваме някакви пари от песните си. А като няма участия и не ходим на работа, не става.

Ако се завърти само в музикалните канали в интернет, приходи от това нямаме. Сега има малко ангажименти, а заведенията работят само до 11 часа вечер. Хората са наплашени и е празно”, жалва се Сара.

Сексапилната певица е бивше гадже на футболиста Николай Бодуров. Преди известно време тя дори го възпя в своето парче „Любов или не“, което се върти в телевизията на Митко Димитров-Пайнера.

„Със Сашо Роман работим заедно в последните 2 години по морето в Созопол. Много е весело с него. Познаваме се отдавна. Идеята за песента беше моя. Работното заглавие засега е „Вреден навик“.

Парчето ще е бързо и игриво. Трябва да има купон все пак. Надяваме се след Нова година да може да го представим“, добави още талантливата изпълнителка.

Тя бе голяма фенка на ЦСКА, докато нейният бивш възлюбен риташе за „червените“ и дори бе капитан на тима. Сега признава, че вече не следи толкова отбора, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар