Издаде се: Нора Шопова стяга тежка сватба!(Ето кога)

Издаде се: Нора Шопова стяга тежка сватба!(Ето кога)
Гласувайте за статията

Синоптичката Нора Шопова се готви за голяма сватба

Нора Шопова готви тежка сватба, узна HotArena.

Нора Шопова

Нора Шопова визуализира щастието си

Красавицата планира да мине под венчило догодина през август, като се надява дотогава пандемията да е отминала и да може без притеснение да събере най-близките си роднини и приятели.

Бившата синоптичка публикува кадър от сватбена фотосесия преди време, а нейна приятелка закачливо я попита дали не се готви за август месец. „Да, визуализирам си щастието“, отговори Шопова.

Манекенката щяла да се опита да запази в тайна подробностите около щастливото събитие и ще съобщи новината чак след като се врече във вярност на дългогодишния си приятел Траян Костов.

Преуспяващият адвокат й предложи брак тази година, точно на рождения й ден. Двамата са заедно от 5 години. Запознават се в университета, където следват право.

Искрите помежду им бързо прехвърчат и стават гаджета.

За разлика от Нора, Траян пордължава развитието си като адвокат и в момента е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни бизнес услуги.

Шопова засега няма планове да се захваща със съдебни дела и предпочита да се изявява като модел и ТВ водеща, пише Галерия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар