Елена Йончева се омота в кредити: Заложи мезонет със сантиментална стойност!

Елена Йончева се омота в кредити: Заложи мезонет със сантиментална стойност!
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева се омота в кредити

Ипотека виси над баровското жилище на Елена Йончева в Красно село, узна HotArena.

Елена Йончева

Елена Йончева затъна в кредити

Апартаментът е заложен в банката срещу 152 800 лева, което е доста по-малко от стойността му. Мезонетът е един от най-луксозните имоти на бившата журналистка.

Модерната кооперация, в която се намира, е построена на наследствен имот на Йончева. Някога там се е издигала къщата на нейния дядо, в която е роден и израснал баща й.

Там е минало и нейното детство. Преди години обаче Йончева и роднините й решават да дадат постройката и земята към нея на фирма, която съборила къщата и на нейно място построила жилищен блок.

В него тя, майка й Лариса и брат й Иван били обезвъзмездени с по един апартамент. И докато техните били съвсем нормални като размера, Елена си издействала просторен мезонет.

Интериорът е дело на бившия й мъж – архитектът Пламен Тодоров. Той го обзавел по последен писък на модата само с дизайнерски мебели.

Кракът му обаче не е стъпвал там от 2 години, тъй като с Йончева се разделиха и той живее на семейни начала със своя по-млада колежка.

Елена пък твърде рядко се прибира в България и апартаментът е по-скоро необитаем.

Тя живее предимно в Брюксел, където е взела и сина си Тео. И вече е успяла да задлъжнее и към белгийска банка.

От декларацията й се вижда, че е изтеглила кредит в размер на 15 000 евро от банката KBC Brussels. Тя има заеми и към още две български банки, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар