Взрив: Даяна Ханджиева хлътна по пилота Петър! (виж тук)

Взрив: Даяна Ханджиева хлътна по пилота Петър! (виж тук)
Гласувайте за статията

Даяна Ханджиева хлътна по пилота Петър!

Бившата любима на режисьора Ники Илиев – актрисата Даяна Ханджиева, залюби пилота Петър. След два месеца на изолация в риалити формата „Фермата“ брюнетката призна, че е преоткрила мачото. А любовните искри пламнаха след романтична мексиканска вечеря.

Даяна Ханджиева

Даяна Ханджиева и Петър влюбени

След като останаха сами, Даяна и Петър се метнаха в прегръдките си. Докато въртеше ханш под звуците на горещите ритми, пилотът се притискаше до тялото й и опипваше задните й части, драскаше лицето й с брадата си.

„В компанията на Петър се почувствах много красива, женствена и забавна. Хареса ми как флиртува с мен – умело и ненатрапчиво“, категорична е Ханджиева.

Докато двамата се преоткриват и не крият любовните си трепети, фокусникът Данчо, с когото Даяна спеше в едно легло два месеца, прие тежко заигравките и дори публично обяви, че е влюбен в актрисата въпреки че в живота е сгоден.

След като Ханджиева му заяви, че го приема само за приятел и поведението му е неадекватно, Данчо преустанови опитите да спечели сърцето й.

Припомняме ви, че името на Даяна стана популярно от сериала „Скъпи наследници“ и от светските клюки, че именно тя е причината Ники Илиев и Саня да се разведат, пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар