Врачка утешава Андреа след раздялата с Кобрата! (още разкрития)

Врачка утешава Андреа след раздялата с Кобрата! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Андреа прибегна до услугите на врачка след краха с Кобрата!

Блондинката търси услугите на гадателката в труден период от живота си, а именно последната раздяла с Кубрат Пулев, която разклати здравето й. Андреа не крие, че никога не е вярвала в хора, които предсказват бъдещето.

Андреа

Андреа иска съвети от врачка, след раздялата с любимия си мъж

Тя винаги е изповядвала максимата, че животът на човек и успехите му зависят само от самия него. Това се случва, докато не среща изкусна гадателка, която гледа на карти Десте и всичко, което предрича на Андреа, се сбъдва.

Врачката не само предрича на певицата какво ще й се случи в близко бъдеще, но й дава и съвети как да се откъсне от проблемите. Андреа споделя, че се е научила как да привлича любовта, парите и успеха в живота си.

Факт е, че през последните месеци изпълнителката има успешен музикален проект и печели добре от реклами, но за нова любов още не е споделила.

След раздялата с Кобрата Андреа бе наранена дълбоко и трудно преживя предателството на боксьора, който, както се оказа, дълго време е имал паралелна връзка с друга жена. Врачката на Андреа помага на певицата да си стъпи на краката и да стане спокойна.

Изпълнителката вече е толкова по-уверена, че дори преглътна горчивината от раздялата и засне реклама заедно с Пулев.

На снимките, които взривиха мрежата, Андреа е седнала в скута на спортиста. Веднага се заговори, че двамата пак са се събрали, но информацията остава непотвърдена.

Малко след съвместния работен ангажимент с Кобрата топпапараците на вестник „България Днес“ уловиха певицата да бърза за следващата си среща. С два телефона в ръка Андреа организира натоварения си ден.

Видно е, че изпълнителката е свалила много от излишните килограми и изглежда добре. Забързаното ежедневие обаче я принуждава да посегне към нездравословен обяд – фотосите показват певицата да чака меню от най-известната световна верига за бързо хранене.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар