Тези зодии са шестица от тотото: Идеални са за брак!

Тези зодии са шестица от тотото: Идеални са за брак!
Гласувайте за статията

Всяка жена мечтае мъжът й да я обича вечно

Но и тук звездите се намесват в избора ви и подскажат на кои зодии може да заложите напълно спокойно. Ако избраникът ви е един от тях, то сте уцелили истинска шестица от тотото.

Рак

зодии

Тези зодии са перфектни за брак, сн. Фейсбук

Тези хора са много срамежливи. Още от деца общуват трудно с противоположния пол. Те са стеснителни и се притесняват,

когато едно отношения не работят. Раците харесват семейството и са перфектни за брак.

Раците избягват конфликтите по всякакъв възможен начин. Опитват се да не спорят със съпругата си и никога не я обиждат.

Раците обичат уюта и ще дадат всичко от себе си, за да внесат тази емоция в семейството си.

Съпругата му никога няма да бъде на заден план, а той периодично ще си я глези. Това не е мъж, а просто мечта.
Дева

Този човек е перфекционист на всички фронтове. Той ще се грижи за любимата си дълго време и ще я оцени по всеки един възможен начин.

Ако представител на този знак направи предложение за брак, то това означава, че той е готов абсолютно напълно и изцяло да се отдаде на избраницата си.

Мъжът Дева е способен да направи абсолютно всичко за щастието на жена си. Той ще й бъде верен и ще й помага в грижата за семейството. Трудно е да не се влюбиш в такъв мил, нежен и грижовен мъж.

Телец
Тези от вас, които търсят надежден. практичен и солиден мъж, то определено това е вашият човек. Той не само знае как да прави пари, но и как да ги харчи. Ще дава по-голямата част от приходите за жена си и детето си.

Семейният живот с Телец е истинска приказка. Той ще бъде надеждна опора във всички житейски ситуации, ще помага в домакинството, ще решава финансовите проблеми и ще помага в отглеждането на децата.

Този мъж никога няма да предаде любимата си и винаги ще я обича и уважава. Предпочита да прекарва времето със семейството си. Е, това не е ли щастие?

Лъв

На пръв поглед този егоцентричен нарцис е способен да обича сама себе си. Това обаче далеч не е така. Ако срещне истинската любов, то тогава съпругата му просто ще се превърне в център на света за много години.

Лъвовете знаят много добре как да се грижат за една жена и го правят с голям ентусиазъм.

Той ще се отнася с много уважение към половинката си и ще й отдава нужното внимание. Той е страхотен любовник и, ако си наложи, може да бъде моногамен.

Оказва се, че вечната любов не е илюзия за романтичните жени. За да стане реалност просто трябва да откриете подходящия мъж. Може да се ориентирате именно по зодиакалния знак.

Това все пак не означава да разчитате само и единствено на звездите, а просто да вземете тази информация под внимание./jenata.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар