Тези зодии винаги си навличат проблеми! И не само на себе си

Тези зодии винаги си навличат проблеми! И не само на себе си
Гласувайте за статията

Те са от зодиите, които винаги тънат в проблеми

Тези знаци от зодиака излъчват лоша енергия и към останалите. Защото винаги им навличат проблеми.

Астролози посочиха от кои зодии са хората, които буквално могат да съсипят живота ви.

зодии

Тези зодии винаги създават проблеми,сн. Фейсбук

Близнаци

С тпх просто може да полудеете. Те непрестанно се люшкат от една крайност в друга. Може да срещнете красавица преди работа за кафе и да се събудите след седмица на музикален фестивал в Тайланд.

Те просто излизат извън контрол и повличат всички със себе си.

От друга страна вашите внуци биха чували толкова страхотни истории, в които дори няма да се налага да има грам хипербола за драматизъм.

Скорпион

Те са красиви, умни, приключенци, имат необуздана харизма и умеят да вбесят хората с един поглед. Изглеждат оживени и весели, но винаги се стремят да предадат на познатите си някой житейски урок.

И тъй като има малко глупаци, които да са близки приятели със скорпиона, то всички интриги и негативи обират останалите му хора.

Дева

Девите са дребнави и имат нужда да поучават всеки, мислейки си, че знаят всичко на-добре. Ако си мислите, че това желание ще отмине с времето – лъжете се. Те яри всеки удобен момент ще се появяват и философски ще ви укорят без да подбират поводи.

Заразни са понякога с меланхолията си.

Овен

Гордостта на Овните е много голяма, а най-лошото е, че те тълкуват всяка дума както си преценят. Следователно който пресече пътя си с тях знае, че дори и най-стандартният комплимент може да получи статут на сексизъм или женоненавист, расизъм и т.н.

Ако обидите Овен ви чака апокалипсис, блъскане, скандали и много зяпачи около вас.

Водолей

Като цяло не сме наясно как Водолеите съумяват да оцелеят на тази планета, защото те не само се надценяват, но и от време на време изключват мозъка си.

Кой ще скочи от хеликоптер в океана, кой ще целуне анаконда, кой ще качи Еверест без екипировка? Водолей, Водолей и пак Водолей.

Близките им също са под атака, защото трябва да споделят тези „прекрасни“ моменти с тях. Водолеите обичат да се въвличат и във финансови авантюри – започват общ бизнес с приятел, но лесно се разсейват от работата, пише Една.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар