Тези дами буквално скачат в любовта!Но и обичат да кръшкат

Тези дами буквално скачат в любовта!Но и обичат да кръшкат
4 (80%) 1 vote

Дамите от тези зодии се гмуркат в чувствата

Нежните представителки на тези зодии не се опитват да контролират чувствата си. Те им се отдават, но също и толкова лесно кръшкат. Ето кои са те:

Стрелец

зодии

Тези зодии обичат да кръшкат, сн. Фейсбук

Момичето Стрелец се влюбва от пръв поглед. Но не за дълго – след няколко минути ще й мине, защото на хоризонта ще се появи нов принц.

Огнената красавица сменя момчетата като ръкавици, но не е нужно да обвинявате жената стрелец, че е несериозна – тя всеки път е искрено уверена в чувствата си.

И ако любовта е преминала, тогава избраникът не е бил толкова красив.

Рак
И отново статусът „влюбен“. Да, става въпрос за момичето Рак, въпреки че доскоро всички виртуални познати симпатизираха на водната красавица,

разглеждайки снимки с разбити сърца на страницата си.

Но Ракът бързо забравя за неуспешните романи и започва нови връзки – тя не страда от неуспешните си любови и просто се радва на живота.

Овен
Приятелките са забравени, аферите са изоставени – нищо чудно, че момичето Овен е влюбено. Сега определено е истински – сърцето бие, очите блестят, усмивката е отгоре.

Само си помислете, вчера се наблюдават абсолютно същите симптоми, но обектът на внимание беше съвсем различен.

Риби
Размечтаните представители на този знак винаги идеализират половинките си. Но наоколо има толкова много хубави момчета – и как може да не се влюбите? И момичето Риби се втурва, забравяйки за всичко друго.

И не се опитвайте да се разделите с чаровната водна дама – тя ще го направи сама и то доста скоро, защото Рибка отново е влюбена (уви, не във вас).

И кой се осмелява да каже лоша дума на влюбените същества? Завиждайте в мълчание и чакайте любовта да ви посети. Е, или влюбването – каква е разликата, толкова е страхотно!, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар