Невероятен късмет имат тези зодии: И предизвикват фонтани от завист!

Невероятен късмет имат тези зодии: И предизвикват фонтани от завист!
Гласувайте за статията

Каквото и да правят, на тези зодии винаги им върви!

Тези зодии са благословени с огромен късмет от съдбата, с което предизвикват завистта на останалите. Всички се чудят защо са толкова щастливи и чак такива късметлии:

Близнаци

зодии

Тези зодии са късметлийски, сн. Фейсбук

Те просто пърхат през живота, сякаш не мислят за нищо и просто се забавляват. Чудите се от къде идват парите и успехите им? Близнаците си навличат непрестанно завистници.

Те много се усмихват, радват се на живота поддържат се и обожават прегръдките и зареждащите позитивно неща.

Всичко е просто – елементът им – въздух, придава на Близнаците лекота и откритост. Те са окрилени и безгрижни.

Лъв

Те вървят гордо, наперено и наистина излъчват царственост. Биха стояли в дворците си, но и те имат нужда да са сред хора.

Обичат да се изтъкват, да показват какво имат и какво са постигнали, но не бъркайте всичко това с надменност. Те просто се радват на живота и дори не подозират, че карат някого да им завижда.

Имат късмет, защото Слънцето ги защитава и осветява пътя им, като изгаря всички препятствия пред тях.

Водолей

Весели, безгрижни, динамични. Незнайно защо всички им завиждат, сякаш колата им не е като останалите хора, мъжът им е по-красив от тези на другите хора.

Къде е справедливостта? Има такава. Всеки Водолей е научен да цени това, което има и гради щастието си с труд и собствените си ръце.

Неговата планета покровител е Уран и дава повече сила на всеки Водолей, който сам кове щастието си. Просто представителите на този знак не обичат да се оплакват,

дори да имат проблем, те носят кръста си и опитват да гледат философски на всяка трудност, което пък просто ги кара да израстват ментално, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар