Къде изгря образа на Никол Кидман

Къде изгря образа на Никол Кидман
Гласувайте за статията

Актрисата сподели снимки на нейно изображение в огромни размери. Е да, дори звезда като Никол Кидман, която е свикнала със славата, знае колко е голяма и не се изненадва от лика си по рекламни постери и билбордове, в случая успя да се шокира.

Става въпрос за огромен стенопис върху сграда в Сидни, рекламираш новия сериал на HBO с участието на Никол Кидман The Undoing. Той представлява само лицето на актрисата в близък план и нищо друго. А размерите са толкова големи, че в галерията ни може да видите колко миниатюрни са художниците, докато го рисуват върху стената на 18-етажната сграда.

Самата актриса пусна своя снимка в Инстаграм, на която се вижда колко е изненадана и впечатлена от това да се види отсреща. При това толкова голяма.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 творци са били наети да създадат въпросната рекламна визия. Трябвали са им две седмици, за да я сътворят в целия блясък и впечатляващи размери. И ние също ще споделим, мнение, че както изображението така и новата роля на Никол са отново невероятни. Желаем й успех и в следващите филмови проекти, но тя отдавна е доказан и качествен артист.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар