Лорд Евгени Минчев отсече: Ретроградни щрихи в облеченото от Деси Цонева, Джанаварова потопена в сос Пикасо + още

Лорд Евгени Минчев отсече: Ретроградни щрихи в облеченото от Деси Цонева, Джанаварова потопена в сос Пикасо + още
Гласувайте за статията

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Ретроградни щрихи в облеченото от Деси Цонева

Тук работата клони от „Има ли цветя на леглото до теб/е/” до „15 лалета, петнадесети ред…” Мястото заето и така нататък, докато се проучи откъде идват или накъде отиват тези цветя. Важното в случая е всъщност фона, на който белите лалета се открояват, а именно бежовия плат, наподобяващ по-скоро блат за торта отколкото нещо за носене. Харесвам изчистените форми тук, чисто е като вход на служители в чистотата, чисто дори като общежитие на благородни девици, но от дизайн на дреха се очаква малко повече въображение . Деси Цонева, която стои под всичко това, май приема примирено съдбата си на облечена , по –скоро отвлечена от вихъра на всичко това. Започвам да си мисля дали телевизионната репортерка е била първо на фитнес /панталона/, после са я взели за репортаж за откриване на магистрала /маратонките/, след което е имал среща /не с бързия влак де/ а може би…с пътническия . Толкова много пъти сме се виждали с Деси, как поне малко не схвана намеците, които съм и правил. Но тя е толкова сладка в своята модна наивност, че приемам да вярвам, че цветята са предназначени за мен. Ако може и бутилка Джак, ще съкратя коментарите. Цун.

Джанаварова потопена в сос Пикасо

Тази пола ме кара да се питам, оставил ли е Пикасо наследник, или просто някой неумел имитатор е хвърлял идеите си по нея. Тук с наивно обаяние се съчетават анималистични шарки, претопен калай и парче изоставена автомобилна гума. По цветови принцип, разбира се, но най-важното е, че симпатяга и талант като Маги, заслужава доста по-премислен подход в избора на дрехи. След като е оставено място за изява на коремчето, над пъпа се развива облачността, по-скоро мрака на блузка с размера на пощенски плик. Опитвам се да си представя Джанарова на чаша вино как чете моя коментар и си мисли- На този Минчев откъде му идват тези сравнения. Хубаво е певицата да гази в тази модна кал с кубинки, както виждате- налични на преден план от така нехарактерно подбраната поза. Ще каже човек, че момичето се е пльоснало на мокър под, после е позирала щастливо, зер, някой ще сложи синьото палче под снимката и. Кафяв колан и фиби, герданче и дрънкулки вибрират по нея, звънтят като китайски пеещи пръчици в стар френски филм за Индокитай.

Милена печели одобрение с шапка и в бяло

Любовта към добрия вкус носи ласкави вести от страна на топ нотариус Милена Георгиева. Успешната дама, за чието естетическо старание се говори в светските и браншови салони, днес изненадва с шапка, която по цвят и настроение отговаря на бялата и блуза. Прелестното съчетание звучи бодро в начеващия мрачен сезон и Милена стои като есенно модно слънцестоене ведно с природното. Красивата шапка, навярно купена в Лондон, издава усета на нотариус Георгиева към аристократичните аксесоари, което потвърждават повечето от дамите, пазаруващи на Джърмин стрийт в британската столица. Бялото искри и отразява тихият дневен пейзаж на удобството и стила, в което Георгиева е ненадмината.

Цитиридис и Куркински се надпреварват по скука

В този кадър липсва Силвена Роу за да замирише на кухня, да пламнат фламбирани и прочие гозби, да се строшат две три чинии за изпроводяк след хубава и дълга вечеря. Николаос Цитиридис наблюдава почитаемия Мариус Куркински като същински съдържател на таверна, имайки предвид облеклото. Облекло, съставено от най-скучните тонове в тоновете мода, предлагана във вековете. А именно- бледосива риза, винена вратовръзка и тъмносин панталон. Ако в здрача съм объркал някой цвят, то това не променя ни най-малко мнението ми за дрехите на Ники. Отсреща, ни лук ял, ни лук мирисал, господин Куркински кара стомаха ми да къркори от толкова много черно. Този силует опасно ми напомня на Папи Ханс, но тези прилики не водят към тематики, които може би очакваш, читателю. В черно и весело прибрани назад коси, актьорът спазва естетическа карантина, от която може би не е излизал в годините. Казано честно и с много доброта, двамата господа са така модно скучновати, че предпочитам да коментирам интериора. Та, тези два зелени стола, не можеха ли просто да отидат на друго място, питам се…

Секси галапапизми в На кафе…

Папи, папи, пис, пис е естетическото излъчване на този кадър в моите какво ли не видели очи. Гала-спектакълът, предвождан от кафявото коланче на Гала, провиснало чак до „силиконовата долина” на полата, се държи като отряден председател в стройните редици на облеченото. Тук за вечерна проверка са още нещо между поло и блуза, някакви дантели и пола, под която се чува тежкият тътен на ботуши, тактично пренебрегнати от фотографът. Косите на телевизионната водеща не са съвсем като за на кафе а по-скоро като за дискретна чаша шампанско, също така са подходящи и за годишните награди на Пайнер, но там подобни прически би е имало много. Папи Ханс изглежда леко заоблен, което обяснява черния цвят. Липсата на други цветове може да се обясни с общата загадъчност на господина, описвана от автори като Балзак и Цвайг. На финал питам се- извадил ли е ново парче Папи, макар аз да харесвах и предишното му. Парчетата отдавна не са каквото бяха, нали…Такива ми ти галапапизми тази седмица…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар