След тежки съдебни битки: Продадоха дома на Тодор Колев! (виж тук)

След тежки съдебни битки: Продадоха дома на Тодор Колев! (виж тук)
Гласувайте за статията

Продадоха дома на големия Тодор Колев!

Домът на покойния любимец Тодор Колев най-после е продаден. Заради жилището наследниците на големия комик се съдиха цели 2 години.

Тодор Колев

Продадоха жилището на Тодор Колев

Миналото лято Софийският районен съд успя да раздели имотите и даде апартамента в столичния квартал „Лозенец“ на децата му, а подземния гараж – на вдовицата му Мария.

Впоследствие стана ясно, че синът на актьора – музикантът Александър Колев, е пожелал да получи дела си в пари и кака му – актрисата Албена Колева, му е изплатила сумата от 88 133 лв., както пише в решението на съда.

Така звездата на Народния театър и съпругът й художникът Венци Кулев са станали собственици на имота от 86 кв.м, оценен на 239 000 лв., пише вестник „Телеграф“.

На 3 април 2020 г. артистичното семейство е продало дома на звездата от „Опасен чар“, „Господин за един ден“ и „Двойникът“.

Купувач е 27-годишна жена, която се е сдобила и с 500 кв. дворно място. Албена Колева и мъжът й са купили и двете жилища на комика в столичния квартал „Зона Б-18“, още докато той беше жив. Те се водят ателиета от по 70 кв. м и се намират на 13-ия етаж.

Първата сделка е с дата 27 декември 1999 г., а другата – на 24 февруари 2000 г. Артистичното семейство е платило общо 32 000 лв. за имотите.

В единия апартамент доскоро живееше внучката на големия актьор Теодора, която е кръстена на него. В началото на миналата година тя се омъжи за приятеля си художника Джоузеф Гуд, а през май т.г. роди дъщеричка Джейна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар