Треньорът на Криско закъса: Сами Хосни с коронавирус! (още подробности)

Треньорът на Криско закъса: Сами Хосни с коронавирус! (още подробности)
Гласувайте за статията

Треньорът на Криско положителен за коронавирус!

Треньорът на звездите и Криско е изправен пред предизвикателството Корона. Сами Хосни призна, че и той дава положителен тест за коварния вирус.

Криско

Треньорът на Криско я закъса

„Това вече не го очаквах. Аз, човекьт с толкова крепко здраве и имунитет… с 37,7 градуса температyра. Ах… както и да e. На позитивния тест отговарям с позитивно държание.

От днес официално ще споделям с вас всяко едно нещо, което правя, за да държа имунитета си в изрядна кондиция. Освен това ще споделям и нещата, които правя вкъщи, за да не ми е скучно.

P.S. Много е тежко, но и това ще мине. Ако има някой, който също е под карантина, пишете ми, имам време!“, казва Хосни.

Здравенякът пипна корона броени дни след като и майка му дава положителен тест. Сами взриви мрежата с пост, посветен на майка му и притеснителната ситуация: (

„Това на снимката до мен е майка ми. Един от най-любимите ми хора и определено човекът, който е направил най много за мен. Аз, както много от вас, доскоро не вярвах в GOVID-19 или коронавирус, но уви, преди седмица почука и на моята врата.

Преди седмица майка ми беше диагностицирана с вируса и днес състоянието й никак не е добро. Въпреки навременно предприетите мерки и многото усилия тя все още се бори здраво в болница в Стара Загора.

Моралът на поста е следният: Когато сме най-уверени, че нищо няма да ни се случи и че можем да се справим с всичко (включително и с вируса), изпитанието се праща на хората, които са най-близо до нас, и ние оставаме безсилни.“

„Пия много чай. Слагам една тенджера пакетчета билкови чайове, заливам ги с вряла вода и си имам чай за всеки ден. Имам нужда от много течности. Пия два пъти на ден клеева тинктура. Това не е антибиотик, пия го за подсилване на имунната система“, обяснява той, цитира вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар