Митьо Пищова с Ковид: Ако се спомина, много манекенки ще плачат! (виж тук)

Митьо Пищова с Ковид: Ако се спомина, много манекенки ще плачат! (виж тук)
Гласувайте за статията

Митьо Пищова в болница с коронавирус!

10 дни Митьо Пищова лежи в Ковид отделението на великотърновската болница „Стефан Черкезов“. Той е поредният заразен от вируса и разкри подробности.

Митьо Пищова

Митьо Пищова пак се изказа

„Една седмица не съм ял и не съм спал! Преминах през много тежки моменти. Дано да оцелея защото моят приятел Ицо Стоте манекенки не успя. Ако и аз си отида, много моделки ще плачат“, казва по телефона пред вестник „България Днес“ от болничното си легло Димитър Маринов.

Всичко започнало с веселби и тежки софри в Павел баня в компанията на приятели. Пищова едва се прибрал, в Търново след първите симптоми. На следващия ден си прави PCR тест за коронавирус, който се оказал положителен.

Върнали го за домашно лечение вкъщи, но след като се влошава и с протекциите на д-р Николай Стойнов- шеф на хирургията в болницата го приемат в отделението.

В нощта срещу понеделник за първи път успял да дремне за няколко часа от седмица насам. Постепенно започнал да похапва, което полека завръщало силите му. „Ако се оправя ще дам голям банкет“, кани се Митьо Пищова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар