Ралица Паскалева: Плаках 2 часа за убитите деца! Господи, защо?! (виж тук)

Ралица Паскалева: Плаках 2 часа за убитите деца! Господи, защо?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ралица Паскалева е покрусена от трагедията в Сандански!

„След новините днес – за майката погубила животите на двете си деца..плаках над два часа! Сърцето ми се изпълни с тъга, скръб, гняв, безсилие, неразбиране .. Запитах Господ защо не е спрял демоните на тази жена и не е спасил животите на тези деца ….

Ралица Паскалева

Ралица Паскалева е извън кожата си

За злото никога няма обяснение! Но знам едно със сигурност – Бог плаче с нас и тези деца са при него! Сигурна съм, че нашият Небесен Баща ги е прегърнал.

Но трябва да треперим от злото тук – на Земята, от самите нас, защото ние бавно и методично превръщаме света си в Ад! Господи, помогни ни!“, това написа актрисата Ралица Паскалева в личния си профил във Фейсбук след трагедията с двете убити от майка си деца.

Освен че е набожна, звездата от „Откраднат живот“ е много емоционална. В началото на годината Ралица тъгува по половинката си – волейболиста Теодор Салпаров, който играе в Русия. Споделя, че той много й липсва и затова му носи дрехите.

След това пуска клип в Инстаграм, на който плаче от радост за успели свои студенти. „Плача на филми, плача за животните, плача за хората по улиците, за много неща плача“, разказва хубавиците и признава, че понякога емоциите властват над нея пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар