Крисия бяга от България, иска развитие в САЩ! (още подробности)

1

Крисия иска да учи и да се развива зад океана!

16-годишната певица си представя, че до една-две години ще се премести да живее извън пределите на страната. Крисия Тодорова иска да гради кариера в Англия или Америка. Талантливото момиче споделя, че има ясно изграден план и ще се занимава с поп и джаз пеене.

Крисия
Крисия се е насочила към развитие извън България

„Целта ми е да създам собствен стил, който да е микс на това, което се слуша, и това, което ми доставя удоволствие“, разкрива Крисия.

По думите на тинейджърката зад граница е най-доброто място за развитие. Младата певица твърди, че в никакъв случай няма да забрави родината си и ще продължи да прави български песни.

Макар Крисия да напусна Слави Трифонов, който я откри за музикалната сцена, успява да запази добри отношения с него и екипа му. Варненката и семейството й преценяват, че певицата трябва да продължи с развитието си сама.

Ученичката планира и различни проекти с международни звезди. Неотдавна тя призна, че подготвя песен с руската рок сензация Руслан Вега (На снимката). Той неотдавна беше в България, където двамата успяха да се срещнат и да обсъдят бъдещите си съвместни планове.

Крисия е единствената тийнзвезда, която успява да запази детското излъчване и да не набляга на тежък грим и оскъдни дрехи. Макар според нея детството й да е отминало, Криси разказва, че на моменти все още се чувства малка, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. vvp казва

    То в САЩ „плачат“ за нея. Сал за Крисия в САЩ „размитат“ и малката ще го намери там „развитието“ . Ще постои малко там и ще се върне „пос..на“ от там след кратко време.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.